2019-03-11 - Villamos hálózatok nyomvonalának tisztítása 2019. március

T Á J É K O Z T A T Ó


Tájékoztatjuk Nagykanizsa Megyei Jogú Város lakosságát, hogy a Vilkor Kft. (Csurgó) az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. megbízásából végzi a villamos hálózatok nyomvonalának és biztonsági övezetének tisztítását, növényzetmentesítését. Mind a közterületen, mind a magánterületen lévő növényzeten történő beavatkozásokra az élet- és vagyonbiztonság, veszélyes helyzetek elkerülése és az áramszünetek megelőzése érdekében van szükség.

 

A munkavégzés ideje: 2019. március hónap.

 

Felhívjuk az Ingatlantulajdonosok figyelmét, hogy a szükséges beavatkozások elmaradása miatt bekövetkezett balesetekért, károkért felelősséget az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. és a VILKOR Kft. sem vállal.

 

Tájékoztatjuk az Ingatlantulajdonosokat, hogy a magánterületen lévő növényeken végzett munkából származó növényi hulladék összegyűjtése és megsemmisítése, eltávolítása a tulajdonos feladata.

 

Kérjük az Ingatlantulajdonosok együttműködését, mivel mindenkinek érdeke az, hogy a lakókörnyezetében a villamosenergia-ellátás minősége, folyamatossága biztosított legyen.

 

Elérhetőségek:

E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. telefon: 93/503-500

Vilkor Kft. telefon: 82/571-190, e-mail: vilkor(kukac)enternet.hu